Bugs

Check here for the current official version of the Go Fab CNC software
dirtpig
Posts: 22
Joined: Tue Feb 05, 2019 5:56 pm
Re: Bugs

Post by dirtpig » Sun May 10, 2020 12:50 pm

Why is the pierce point on the inside of the outside cut?

Dave56
Posts: 72
Joined: Wed Sep 25, 2019 3:45 am
Location: Central Illinois
Re: Bugs

Post by Dave56 » Fri May 22, 2020 5:03 pm

Jon wrote:
Sun May 03, 2020 10:06 pm
Do you use sheet cam?
No not yet..plan too.if I can ever get table to be trust worthy..

Dave56
Posts: 72
Joined: Wed Sep 25, 2019 3:45 am
Location: Central Illinois
Re: Bugs

Post by Dave56 » Fri May 22, 2020 5:08 pm

Ok...There is something wrong with the( GO BACK ) options! My tip blew out on a hour long cut..when I went hit pause..I hit stop button!! My Fault.but I knew we have the 2 littte feet (GO Back) option..so I used it and took it back to where is stopped at.and hit play to continue..but it went to a totally different place ,where I already cut!!!! I have tried it several times now...This is getting expensive...Keep thinking table is working.but it not good at all...Im about done with the whole setup.and change everything over to a better setup with UCCNC program..It is always something...Please fix,and let me know.. :evil:

plasmaman
Posts: 8
Joined: Tue Jan 28, 2020 1:16 am
Location: Mena, AR
Re: Bugs

Post by plasmaman » Fri May 22, 2020 6:24 pm

I just got my table last week and having trouble opening files on GoFab app 3.18. The app keeps shutting down after I open it. I have tried to attach my file here to see if someone can take a look at it but I keep getting:

ERROR
Invalid file extension: elk_0002.ngc

I am am using a dxf file I found on PlasmaSpider. I then use QCad to convert it to something that Inkscape can open up. I then generate G code with Inkscape and it is saved to Windows Notepad which I email to myself and then open in the GoFab app. It opens and then the app shuts down within a few seconds after opening the file. Also, can someone tell me if my computer saving the G code to Notepad is an acceptable place or is there something else that I should be saving under?
GoFab 4' x 8' plasma CNC

Cowley62
Posts: 47
Joined: Fri Mar 29, 2019 3:15 pm
Re: Bugs

Post by Cowley62 » Sat May 23, 2020 11:15 am

Dave56 wrote:
Fri May 22, 2020 5:03 pm
[quote=Jon post_id=3675 time=<a href="tel:1588543606">1588543606</a> user_id=2670]
Do you use sheet cam?
No not yet..plan too.if I can ever get table to be trust worthy..
[/quote]
Dave56 wrote:
Fri May 22, 2020 5:08 pm
Ok...There is something wrong with the( GO BACK ) options! My tip blew out on a hour long cut..when I went hit pause..I hit stop button!! My Fault.but I knew we have the 2 littte feet (GO Back) option..so I used it and took it back to where is stopped at.and hit play to continue..but it went to a totally different place ,where I already cut!!!! I have tried it several times now...This is getting expensive...Keep thinking table is working.but it not good at all...Im about done with the whole setup.and change everything over to a better setup with UCCNC program..It is always something...Please fix,and let me know.. :evil:
Same here I could have saved some parts if it would work

Cowley62
Posts: 47
Joined: Fri Mar 29, 2019 3:15 pm
Re: Bugs

Post by Cowley62 » Sat May 23, 2020 11:16 am

Dave56 wrote:
Fri May 22, 2020 5:03 pm
[quote=Jon post_id=3675 time=<a href="tel:1588543606">1588543606</a> user_id=2670]
Do you use sheet cam?
No not yet..plan too.if I can ever get table to be trust worthy..
[/quote]
Dave56 wrote:
Fri May 22, 2020 5:08 pm
Ok...There is something wrong with the( GO BACK ) options! My tip blew out on a hour long cut..when I went hit pause..I hit stop button!! My Fault.but I knew we have the 2 littte feet (GO Back) option..so I used it and took it back to where is stopped at.and hit play to continue..but it went to a totally different place ,where I already cut!!!! I have tried it several times now...This is getting expensive...Keep thinking table is working.but it not good at all...Im about done with the whole setup.and change everything over to a better setup with UCCNC program..It is always something...Please fix,and let me know.. :evil:
Same here I could have saved some parts if it would work


Post Reply